Hoppa till sidans innehåll

Policy för fotografering/filmning och sociala medier


Denna policy gäller för samtliga medlemmar, förtroendevalda, ideella ledare och anställda i alla åldrar som representerar Gagnefs ridklubb.

Vi vill att alla ska trivas och känna sig respekterade på vår klubb och vi vill att användandet av sociala medier sker i positiv anda. Visa respekt för varandra och publicera aldrig något som du själv inte skulle vilja vara med på.

Vi tycker att det är positivt att eleverna vill få sin ridning filmad som hjälpmedel att utvecklas. Vi förstår även att man vill fota sina favorithästar och kompisar i stallet.

  • Fråga först om det är okej att filma / fota under lektionstid. Alla har rätt att säga nej utan att bli ifrågasatt. (GDPR)
  • All filmning är enbart för eget bruk och får inte publiceras på sociala medier utan tillåtelse från de som syns på foto/film. (GDPR)
  • Filmande eller fotografering får inte störa lektionerna.
  • Säkerheten kommer alltid först vid all fotografering med hästar. Vi stör inte hästarna när de vilar/äter för att ta ett foto och det är inte tillåtet att använda mobiler vid hantering av hästarna.
  • Det är förbjudet att använda mobiltelefon vid ridning. Vid uteritt ansvarar ridinstruktören för att mobiltelefon finns med om det skulle hända något.

Policy för sociala medier hos oss på Gagnefs Ridklubb:

  • Visa respekt, även när du sitter bakom en skärm. Uttryck dig inte annorlunda än du skulle gjort i ett samtal med personen.
  • Publicera, skicka eller dela aldrig något som kan skada, kränka eller såra en annan person.
  • Om du ser eller upplever budskap eller andra tveksamheter på sociala medier, uppmärksamma personal eller styrelsen om detta.

 

 

Uppdaterad: 24 AUG 2022 10:42 Skribent: Mira Lindgren
E-post: Adressen Gömd

SvS_Grasroten_fo¦êreningsmtr_Splash

 

 

SISU samverkan

Postadress:
Gagnefs RK - Ridsport
Industrivägen 31
78542 Mockfjärd

Kontakt:
Tel: 024121120
E-post: gagnefs.ridklubb@tel...

Se all info