Hoppa till sidans innehåll

Anläggning


Vår anläggning består av lillaridhuset som mäter 20x40 m, storaridhuset 20X60 m, ett ridskolestall, ett privatstall, en dressyrbana, en hoppbana samt en framridningsbana.

För att nyttja anläggningen krävs medlemskap och att man betalt anläggningskort. För tillfälliga gäster finns en engångstaxa för nyttjande av anläggningen per timme.

 Ridhuset bokas via internet av de som löst anläggningskort, övriga enligt överenskommelse med ridskolans kontor. Du anger vilken typ av aktivitet samt ditt namn. Andra har tillträde men du bestämmer om det är t ex hoppning eller dressyr som gäller. För enskild ridning måste ridhuset hyras.

Avboka alltid tiden om du inte kommer.

Hjälp till att hålla nere anläggningskostnaden genom att mocka efter dig i ridhusen, då håller underlaget längre och släck lamporna när du lämna ridhuset.

Dressyrbanan och hoppbanan kan inte bokas, endast hyras. Med anläggningskort får du nyttja dem då de inte är uthyrda eller används av GRK. Lämna alltid banorna tomma på hinder och dressyrstaket om inget annat är sagt från ridskolan.

GRK’s verksamhet och specialträningar har alltid företräde till banor och ridhus.

Uppdaterad: 11 APR 2021 17:14 Skribent: Marianne jansson

SvS_Grasroten_fo¦êreningsmtr_Splash

 

 

SISU samverkan

Postadress:
Gagnefs RK - Ridsport
Industrivägen 31
78542 Mockfjärd

Kontakt:
Tel: 024121120
E-post: gagnefs.ridklubb@tel...

Se all info