Hoppa till sidans innehåll

Börja rida lektion


Är du sugen på att börja rida?

Då är du varmt välkommen till oss på Gagnefs Ridklubb.

Hos oss har du möjlighet att prova på att rida tre gånger innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta. För dessa tre gånger betalar du ordinarie medlemspris. Du behöver inte lösa medlemskap förrän du bestämt dig för att fortsätta.

Kontakta Helen eller Helene på 0241-211 20 (telefonsvarare) Eller maila till This is a mailto link så berättar vi mer.

Kom i god tid till ridskolan, minst 30 minuter före lektionsstart. Hästen skall tas om hand, sadlas och tränsas så att du är klar när det är dags att börja lektionen. Dörrarna till ridhuset stängs vid lektionens början och sedan är det för sent att komma in.

Om du vill lämna återbud till din ridlektion ringer du 0241-211 20 (telefonsvarare) senast samma dag kl. 14.00, vardagar. För helger gäller kl. 09.00. Avbokning kan även göras via e-post:

This is a mailto link. Endast avbokade ridtillfällen ger rätt till igenridning.

Efter lektionen tas hästen om hand och du rengör utrustningen. I ridundervisningen ingår teorilektioner som fördelas över terminen. Varje ridgrupp har också någon stallsyssla varje ridtillfälle.

Yngre elever tar med sig förälder eller annan person som kan hjälpa till att ställa iordning hästen och leda ekipaget om så behövs. Ridskolan erbjuder föräldrautbildning för den som så önskar.

Uppdaterad: 17 DEC 2018 13:46 Skribent: Elisabeth Greze

blimedlem1_knapp

 

 

SvS_Grasroten_fo¦êreningsmtr_Splash

 

 

SISU samverkan

Postadress:
Gagnefs RK - Ridsport
Industrivägen 31
78542 Mockfjärd

Kontakt:
Tel: 024121120
E-post: This is a mailto link

Se all info