Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Distriktet


Den sista av höstens serier, PAS II dressyr, avgjordes hos Åsebo Ridsällskap den 22 oktober.
 
Elsa Tidigs från Leksand på Coco HS blev den första att segra i den nya serien Grenledarnas Riksserie i dressyr!
 
Nu är det dags att återigen utse årets Ridskolehäst genom att rösta på de fina arbetskamrater som nominerats av våra ridskolor.
 
Rudolf "Rolle" Winter som jobbar på Ludvika Ridklubb fick 2016 flest röster och blev Årets ridkolehäst bland 12 andra ridkolefavoriter! Nu ska vandringstrofén skänkt av Anita Hedin lämnas vidare. Varje ridklubb i Dalarna med ridskoleverksamhet får...
 
Vansbro Ryttarsällskap tar bort efteranmälningsavgiften till dressyrtävlingar den 7-8 oktober. Behåller dock 3 domare i de högsta klasserna.
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder återigen till Svenska Ridsportförbundets utvecklingsmodell nivå 2. En utvecklingsmodell som är framtagen med utgångspunkt i den tidigare Talangplanen och i distriktet en fortsättning på det arbete vi bedrivit seda...
 
Då ska du inte missa kvällen den 9 november då grenledare Ingela Modin bjuder in till träff för dig som vill tävla i WE eller är intresserad av att arrangera en WE tävling. Eller kanske få tips om hur man kan jobba med grenen på ridskolorna.
 
Den 27 november inbjuds till Svedens Gård för ledarfortbildning i hoppning för tränare och instruktörer. Under kvällen håller Lotta en clinic med två grupper som vägleds på sin nivå.
 
Årets sista distriktsmästerskap reds i distans och detta hos Torsåkers HIF den 24 september och segrade i DM gjorde Madeleine Mathsson på Baltazar före Carina Sandberg på Hot Forza.
 
Johanna Lassnack startade Ryttarinspiration 2013 och har blivit en av ridsportens mest uppskattade inspirationsföreläsare. Nu kommer hon till Ludvika Ridklubb den 19 oktober, missa inte det!
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder till Basutbildning för ridsportens ledare den 11 november på Fornby Folkhögskola under ledning av distriktets basutbildare.
 
Distriktsnytt är på väg till sina prenumeranter, men blir någon dag försenad, pga missad automatleverans av toner!
 
Distriktets ungdomssektion, DUS, bjuder in till Häst- och Stallvårdsledarkurs den 11-12 november hos Vansbro Ryttarsällskap.
 
Kvalperioden i Grenledarnas Riksserie i dressyr har nu löpt ut och de två ekipage som fått högst procent i Dalarna är Alexandra Sterner och Elsa Tidigs.
 
Gittan Gröndahl från Statens Veterinärmedicinska anstalt besökte Borlänge den 6 september för att prata smittsamma sjukdomar på häst och främst kvarka.
 

blimedlem1_knapp

 

 

 

SvS_Grasroten_fo¦êreningsmtr_Splash

 

 

SISU samverkan

Postadress:
Gagnefs RK - Ridsport
Industrivägen 31
78542 Mockfjärd

Kontakt:
Tel: 0241-21120
E-post: This is a mailto link

Se all info