Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Distriktet


Emma Ek från Falu Ryttarsällskap briljerade vid Insjöns Ridklubbs tävlingar den 12 augusti då distriktsmästerskapet i dressyr för ponny reds. Hon kammade nämligen hem guldmedaljen både i kategori C och kategori D.
 
Missa inte denna temakväll om kvarka på Fornby Folkhögskola den 6 september klockan 18-21. 
 
Årets distriktsmästare på hoppning för häst utsågs under Rommehoppet helgen 12-13 augusti. 
 
Höstens serier har startat och först ut var Dressyrallsvenskan division II som i år har hela 11 föranmälda lag.
 
Vid Falu Ridklubbs dressyrmeeting kunde årets distriksmästare i dressyr på häst utses! 
 
Denna vecka börjar det samlade Svenska Mästerskapen i hoppning på Sundbyholm. Under veckan rider både ponnyer, children, juniorer, unga ryttare och seniorerna om de åtråvärda medaljerna. Dalarna har många ryttare på plats som vi kan heja på och vi...
 
Dalarna har även i år flera ekipage på plats i Falsterbo och vi önskar dem lycka till!
 
Nu har ordinarie anmälningstid gått ut till höstens serier och lagen är indelade i zoner i förekommande fall. 
 
Vid Malung-Sälens Ridklubbs meeting i månadsskiftet juni/juli avgjordes andra omgången av Dressyrallsvenskan division I som är ett samarrangemang mellan Dalarna, Värmland och Örebro.
 
AGRIA Cup Dalarna 2017 är nu avgjord och Borlänge Ryttarsällskap står som segrare och kommer att få mottaga den största prischecken från AGRIA. BoRS slutade på 585 poäng, 125 poäng mer än Gagnefs Ridklubb(460 poäng) som knep andraplatsen i cupen.
 
Fantastiskt roligt att Maria Nordqvist och Hvams Marte i helgen kunde utses till distriktsmästare i sportkörning i Dalarna! 
 
Gunilla Byström har under flera år varit i Dalarna och hållit träning för dressyrekipage och vi bjuder nu in till ytterligare en säsong med träningar.
 
Helgen innan midsommar rids årets ponny-SM i dressyr på Hammarö i Värmland. Hela tio dalaekipage har kvalificerat sig för start och vi sänder såklart varma lyckönskningar!
 
Distriktskansliet är stängt resten av vecka 22, 31/5-1/6 pga utbildning.
 
Efteranmälningsavgiften är borttagen till Norr Amsbergs RKs lokala dressyrtävling för ponny och häst den 4 juni. Observera även att tävlingen är flyttad till Insjöns Ridklubbs anläggning. Även Säterbygdens RK har tagit bort efteranmälningsavgiften...
 

blimedlem1_knapp

 

 

 

SvS_Grasroten_fo¦êreningsmtr_Splash

 

 

SISU samverkan

Postadress:
Gagnefs RK - Ridsport
Industrivägen 31
78542 Mockfjärd

Kontakt:
Tel: 0241-21120
E-post: This is a mailto link

Se all info