Hoppa till sidans innehåll

Klubben söker ridlärare/verksamhetschef

2018-04-30 12:25
  • Uppdaterad: 2018-04-30 12:25

Gagnefs Ridklubb ligger i Mockfjärd i Gagnefs Kommun. Gagnefs Ridklubb är en viktig samlingspunkt för många barn, ungdomar och vuxna som tillbringar en stor del av sin fritid på anläggningen för träning, rekreation och motion. Här finns plats för alla, från nybörjare till tävlingsryttare. Föreningen har ca 300 medlemmar och ca 200 uppsittningar per vecka på de 18 ridskolehästarna.

Föreningen bildades 1970 och har en verksamhet i ständig utveckling. Ridskoleverksamheten bredrivs i två ridhus, varav ett nybyggt 2017. På anläggningen finns även tre utomhusbanor och alla dessa faciliteter nyttjas för föreningens omfattande tävlingsverksamhet.  Ett stall med 9 boxar för privata uppstallningar finns.

Vi har en bred verksamhet med ridlektioner för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer, från ridlekis och nybörjare till tävlings- och specialgrupper i hoppning och dressyr. Vi erbjuder ridning för funktionshindrade. Vi erbjuder även privatträningar på egen eller ridskolehäst, olika kurser och läger samt avsuttna aktiviteter för medlemmarna. Fortlöpande bedrivs olika projekt för att utveckla verksamheten.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med människor, hästar och ridsport. Du erbjuds ett roligt och omväxlande arbete i en arbetsgrupp av två ridlärare och en administrativ personal, samt extra resurser vissa dagar. Till dina uppgifter hör att planera, leda och utveckla och genomföra arbetet tillsammans med övriga arbetskamrater. Det är både den dagliga ridskoleverksamheten liksom olika klubbaktiviteter och tävlingar från lokal till nationell nivå för häst och ponny.

Vi söker dig som är en mycket positiv person med god pedagogisk och social förmåga och inte är främmande för nya utmaningar. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra människor.

Vi söker dig som gärna har någon av följande kvalifikationer; Hippolog eller diplomerad Svensk Ridlärare level II eller III.

Tjänsten är tillsvidare på 100%. Provanställning om 6 månader tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt avtal.

Ansökan med angivande av referenser sänds till This is a mailto link
Frågor till ordförande Anders Henningsson, 070-593 03 25.


Ansökningarna hanteras löpande, vilket vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt. Senaste dag för ansökan är dock 180530.

Skribent: Marianne Jansson
Epost: Adressen Gömd

blimedlem1_knapp

 

 

 

 

SvS_Grasroten_fo¦êreningsmtr_Splash

 

 

SISU samverkan

Postadress:
Gagnefs RK - Ridsport
Industrivägen 31
78542 Mockfjärd

Kontakt:
Tel: 0241-21120
E-post: This is a mailto link

Se all info